Rólunk mondták

Csak jót tudok írni a Varázskuckóban zajló foglalkozásokról és az alkalmazottakról! Mérhetetlenül kedves és segítőkész mindenki!

A torna kisfiam számára nagyon hasznos,egyre ügyesebb és nem utolsó sorban otthon is lelkesen meg csinálja a kiadott házi feladatot. Nálunk a probléma még mindig az éjszakai bepisilés és amióta ide járunk, azóta szépen fejlődik, egyre kevesebbszer van “baleset”!

Örülünk, hogy ide járhatunk! 🙂

– Anikó


Mi nagy örömmel járunk hozzátok heti rendszereséggel tornára, csak jó élményünk van.  A gyerekek majd kiugranak a bőrükből, mikor reggel megkérdezik anya ma milyen nap van? És kiderül számukra, hogy az a nap van amikor  mehetünk tornázni.

Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek nehezen kezelhető gyermeke / gyermekei van / vannak.

– Judit


Nagyon szép, új, jól felszerelt hely, ahol élmény a gyerekek a torna. Nagyon barátságosak, szakmailag felkészültek.

– Kriszti


Áronnal a Varázskuckó megnyitása óta nagyon szívesen járunk tornázni, mozogni Hozzátok. A kezdetektől sok kedvességet, türelmet kaptunk Tőletek.

Anyaként jó érzés, hogy órák után mindig néhány szóban elmondjátok, melyik gyakorlat miért fontos, milyen terület fejlesztése folyik. Áron láthatóan örömmel szalad a terembe, nem feladatnak, munkának tekinti a Varázskuckóban eltöltött időt.

– Áron és a Györgyi család


 

Gergő közel hétévesen még minden éjjel bepisilt, már az orvosi segédeszközök boltjában vettem neki a pelenkát, mert a „sima“ gyerekpelenkákat kinőtte. Nagyon sok mindent kipróbáltunk az évek alatt, de semmi sem segített. Szerencsére találkoztunk Tündi nénivel és mutatott gyakorlatokat, amiket otthon végezve végre sikerült elérni a szobatisztaságot. Mivel a fiam sokszor koránál éretlenebbül viselkedett és nem igazán tudott beilleszkedni kortárs közösségbe, elég „nehéz eset“ volt, ezért is örültem, hogy a Varázskuckó megnyílt, mi vettük az első bérletet!

Gergő szeret a Varázskuckóban, alig tudom hazavinni, még a foglalkozás után is hosszú ideig játszik az érdekes és hasznos eszközökkel. Az öccse addig könyörgött, amíg – jutalomképpen – egyszer ő is ott maradhatott Gergővel egy foglalkozáson, „játszani“.

Pár hónap után úgy látom, hogy a fiam megérett az iskolára! Nagyon boldog vagyok, mert az oviban tartott nyílt napon és a Varázskuckós gyereknapon is megfigyelhettem a viselkedését kortárs közösségben és megnyugodtam, mert nagy fejlődést látok rajta, tud csapatban dolgozni, segíteni, együttműködni a többiekkel, feladatokat szabályok szerint végrehajtani.

Köszönöm szépen a családunk nevében a Varázskuckó munkatársainak a segítséget és a támogatást!

Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el ide, ha problémás a gyereke, mert itt profi szakemberek őszinte odafigyeléssel tényleg segíteni akarnak, hogy a gyerekeknek és a szülőknek is könnyebb legyen.

– Éva


 

Személyes tapasztalatomról számolnék be a reflextornával kapcsolatosan. Legkisebbem, Álmos 3 éves kora után kezdett el beszélni csak itthon. Óvodában 4 és fél éves koráig nem szólalt meg, nehezen ment a beilleszkedése, félt az óvónőktől, társaktól és szinte antiszociálisan viselkedett. Itthon kisördög bújt bele, óvodában megszeppent kismaszat volt. Autisztikus jegyeket mutatott, koncentrálni nem tudott, szorongott.

Szobatisztasági problémák végett már szakemberhez fordítottak volna minket 5 évesen. Királyné Tündi a Varázskuckó megálmodója mozgásterápiával foglalkozó szakember a segítségemre sietett ekkor. Felmérte Álmos csecsemőkori reflexeit és több területen úgy tapasztalta, több reflexe fennmaradt. Ezek is nehezíthették Álmos fejlődését. Hogy őszinte legyek, nem gondoltam, hogy ennyi segíthet, csupán ennyi lehet a feladat.

A foglalkozások során, azon kívül, hogy Álmos nagyon élvezte, mert végre nem leülnie kell, hanem mozognia, felszabadult, vidám, nyitott lett. Kis idő elteltével azt vettem észre, beszél az óvónőkkel és társak között barátokat keres. Hatalmasat fejlődött, amit az óvónők is folyamatosan mondogattak nekem. Megoldódott bő fél – egy év alatt minden addigi problémánk 99 %-a. A Varázskuckót örömmel ajánlom minden nehézséggel küzdő kisgyermeknek.

– Viki